I natt har vi sovit tungt. Albin har varit vaken någon gång eftersom han har ont efter benmärgsprovet. Idag är blodvärdet lågt. Albin får trombocyter plus 2 påsar blod. Dr. Susanna undersöker ryggen och finner ingenting som är konstigt. Troligen har han belastat provtagningsstället när han satt mycket i sängen igår. Stygnen ska tas bort under dagen. Det går bra.

Albin har ätit bra med frukost och lunch. Sov lite på förmiddagen men för övrigt vaken hela dagen. Ryggmärgsprov tas och det går ganska bra. Nästa gång ska Albin få något lugnande innan.

Maria och Sofia kommer på eftermiddagen. Jag åker hem och kommer tillbaka vid läggdax. Maria har hjälpt Albin att duscha. Han har lite ont i halsen. Troligen en svampinfektion. Somnade kl. 22.00 och sov hela natten (uppe vid 02.00 men somnade efter toabesök). Ont i ena testikeln.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Måndagen 2003-12-08
Nästa inlägg Onsdagen 2003-12-10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *