I onsdags ringde Albin mig på jobbet och sa att hans resesällskap (Göran) inte kunde följa med till Finland pga sjukdom.
Då blev det lite bråttom eftersom de skulle åka på torsdagen. Var ju tvungen att försöka fixa ledigt från jobbet, ordna hundvakt och ordna kattvakt.
Nu löste det sig eftersom vi har snälla människor runt omkring oss. Chefen gav mig ledigt och mina föräldrar tog hand om Roxie och vår närmsta granne tog hand om katterna. Tack så mycket allihop!!

Torsdag runt lunch åkte vi. Vi tog skåpbilen eftersom Albin skulle få med sig en liten cross-liknande sak hem.
När vi kom fram till Stockholm (bilresan gick hur bra som helst) så hade vi 30 minuter till godo. Vi skulle vara där 15:30 och vi kom 15:00. Men sen tog det tid, tror vi kom ombord när det var 10-15 minuter kvar innan avgång (16:30). Det var väldigt många lastbilar som skulle ombord.

Det var bara att gå upp i hytten och byta om och sedan ta sig till restaurangen för vi hade tidig middag. Middagen var sådär. Vi hade buffé men var ganska smaklöst tyckte jag. Men vi blev mätta i alla fall.
En liten sväng in på tax-free, en drink i baren och lyssna på husbandet som för övrigt var riktigt dåliga blev det innan vi gick och la oss.

När vi kom fram till Finland så mötte Albins morfars bror oss vid hamnen och sen åkte vi hem till dem. Vi åkte även ut till deras sommarställe en sväng och sen tillbaka (passade på att köpa lite äkta finsk lakrits på vägen hem). Vi spenderade natten hos dem så det inte skulle bli så stressigt att hinna med färjan tillbaka utan vi åkte hem på lördagen istället.
En supermysig vistelse hade vi hos dem. Synd att tiden går så fort.
En fantastisk god gryta bjöd de på som vi fick med recept på. Det måste vi testa göra själva…kanske redan till helgen. Den var sååå god!

Hemresan gick också bra. Smidigt att komma ombord, bättre mat (samma meny som den förra) och betydligt bättre underhållning. Bilresan hem gick också bra. Det blev ett stopp hos Albins pappa (som fortfarande var sjuk) innan vi åkte vidare till Kumla för att hämta hem vår älskling.

En härlig långhelg blev det!

Nu tar vi nya tag och laddar för en ny vecka. Trickskurs, röntgen och pimpling finns bland annat på veckans schema.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Trickskurs & Sjukgymnast
Nästa inlägg Läkarsamtal och annat bös

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *