Gårdagen bjöd på lite bättre fiske men långt ifrån hur det brukar enligt dom som varit här tidigare. Denna dag fick vi iallafall ihop några påsar att frysa in. Jag fick även en uer/kungsfisk som vi stekte på som snacks till kvällen. Rackarns vad god den var. Det regnade även en del.

Denna dagen har det varit kanonväder. Fick ta av mig flytoverallen för att inte svettas bort. Fisket var extremt segt men på sista stället fick vi iallafall upp några matfiskar. Fick även en liten uer.

Hade dock lite otur med ”kladd” idag… på vägen ut var det en måsdjävel som sket mig på axeln. Och när jag hade overallen avtagen var det en liten torsk rackare som sket mig på tröjan… spädde även på det med att spilla klet från hamburgaren vi grillade ute till havs på samma tröja… tur man har flera med sig! Har dålig koll på hur stor torsk jag fått tidigare så dagens fick räknas som ett PB. 2.94 kg. Hoppas att man slår det under veckan.

Föregående inlägg Gröna lund och slödag
Nästa inlägg Norge dag 4 – Tisdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *