Den 2:a augusti så gick årets KM i båtmete av stapeln. 11 stycken var vi som såg fram emot att se flötet dyka ner under ytan men det visade sig vara näst intill omöjligt! För mig tog det TVÅ OCH EN HALV TIMMA innan flötet sjönk och det vart fisk i hinken! Lyckades sedan med att landa en till under de tre timmar som tävlingen pågick. Maria hade dock inte lika tur och blev utan fisk, men hon var inte ensam…

På 33 timmars fiske (om man slår ihop alla) så fick vi inte ens ihop 1,8kg tillsammans!

Jaja.. det är bara att glömma denna dag och gå vidare. Men jag lyckades iallafall ta en bronsplats med mina två fiskar 🙂

Länk till Odensbackens Sportfiskeförening

Föregående inlägg YouTube kändis!
Nästa inlägg Tunäs-cupen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *