Har varit förkyld samt varit öm i magen sedan i juldagen (söndags). Dock så börjar förkylningen att ge med sig. Magen känns lite bättre idag men den har en bra bit kvar till att bli bra. Är öm nere till vänster, typ i byxlinnings höjden. Ringde sjukvårdsupplysningen i morse och de tyckte att jag skulle ringa min vårdcentral. Dock var jag ju frisk för övrigt så jag åkte in till jobbet idag. Var hemma igår pga. förkylningen (+ magen).
Fick en tid på vårdcentralen och fick träffa en bra läkare. Dock så verkade han vara förberedd på att det kunde vara bråck men så verkade inte fallet vara denna gång. Det var nästan att han vart lite förvånad 😉 Dock så misstänkte han tarmficka, fick ta ett blodprov för att kolla så att sänkan inte var för hög. Och lite påverkad var den men inte så farligt. Så nu ska jag vänta och hoppas att det ger med sig snart (det känns ju lite bättre idag). Sen så skulle han skicka en remiss till röntgen. Men detta var tydligen inte så akut så det dimper väl ner en kallelse i brevlådan rätt som det är!

Så nu har jag fått lite ”order” om att äta soppa, mos eller liknande några dagar för att underlätta för tarmen.

Föregående inlägg Torsdagen 2011-08-18
Nästa inlägg Torsdagen 2012-02-09

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *