Halloj!

Idag när jag vaknade (för ca 50 min sen) tyckte jag att jag såg solen  Men nu börjar det mulna på igen. Jag hoppas att vi slipper regn idag. För vi ska fixa lite i trädgården.

Har börjat med morgonpromenader! Går en bit innan jag går och lägger mig. Jag turas om att släpa upp mamma och min syster på mornarna. Igår vart det bara 2km för jag var tvungen att jobba lite över men idag gick jag och Linda 5km i markaspåret. Men det var lite jobbigt att åka hem, jag var lite trött.

Emma har sagt att hon ska bombardera våran gästbok med inlägg  Vill du inte bara se hennes namn bland inläggen så skriv ett du med 

Glöm inte kanelbullens dag på torsdag!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Aj, aj, aj…..
Nästa inlägg Albin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *