Nu har vi bott i Köpsta i mer än ett år! Det har hänt en hel del när man tänker efter, det känns inte som om det har gått ett år. Men tiden bara rinner iväg. Tror att våra lediga helger tillsammans utan allt för mycket inbokat går att räkna med en hand. Men vi tog oss en sådan denna helg. Vi grillade och åt gott, provade lite vin men det fick vara för min del. Kollade på dans tjofleset men det var ingen höjdare tycker jag.

Vi väntar fortfarande på att vi ska få uthuset sprutmålat, hoppas på imorgon men vi får se vad som händer. Nu måste jag hitta på något annat en stund, har suttit med en hemsida som snart kommer ut i dagsljuset. Det börjar närma sig nu, vilket är skönt. Tror att Maria tycker det också för jag har suttit här en hel del sista tiden.
Ha det bra

Föregående inlägg Shrek 3
Nästa inlägg Ännu en ny vecka….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *