Godmorgon!

Inatt har jag sovit  det innebär alltså att jag har varit ledig från jobbet. Det var skönt! Igår var jag inne i stan och klippte mig. Det blev rött och ganska kort (jag får nästan inte upp det i en tofs). Men jag blev nöjd!

Idag ska vi till kumla en sväng och gå lite på marken. Och kollar man ut genom fönstret så är det typiskt Kumla-marken väder….REGN! Vi får väl hoppas att det är lite uppehåll när vi ska gå. Vi ska kolla efter en stekpanna. Den vi har har vi tappat i i golvet så den är lite sned. Den köpte vi på en marken för ett par år sedan och den har varit riktigt bra. Sen får vi se om vi hittar nåt mer.

Och i kväll ska vi göra hemmagjord pizza! Det var jättelänge sen så det ska bli smaskens!

Ha en trevlig helg allesammans!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Lite av dagens program
Nästa inlägg Tidig morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *