Måndag

Idag har vi varit inne i stan. Jag har hälsat på jobbet en sväng och så har vi handlat lite. Vi hittade bland annat nya knutlampor. Har även skaffat en ny fiskelåda, hade växt ur den gamla. Har ägnat kvällen till att plocka i ordning i den, men tiden räckte inte till och handleden sa ifrån ordentligt på slutet. Skulle tro att jag gjort något dumt och att det vart för mycket när jag klippte gräset. Men det går nog över snart.

Imorgon så kommer Linda, Hasse och Lovisa hit. Vi ska i alla fall in till stan och spela lite minigolf, sen får vi se vad vi hittar på.
Och inte nog med det. På onsdag åker vi till Linköping och hälsar på familjen Nordin. Det ska bli skoj att se hur nya lyan ser ut.

Nu måste jag duscha och ta mina kvällspiller!

Ha det bra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.