Idag ringde kl. strax efter 02. Kl. 03 hämtade jag upp mamma och så bar det iväg till Ullared.
Resan ner gick bra och vi var framme ca 08:00, vi stannade några gånger för att sträcka på benen.
Det var hur lugnt som helst där inne. Folket började komma vid 10-11. Och vid 14:30 så lämnade vi Ullared.
Nästan alla julklappar är köpta. Trodde resan hem skulle bli jobbig för jag blev snabbt ganska trött och var tvungen att stanna och ta luft. Men efter det stoppet gick det hur bra som helst att köra hem. Lite besviken var jag för jag hade sett fram emot att kunna köpa massor med träningsbyxor som jag endast köpte ett par av när jag senast var där men de var tillfälligt slut för de var så populära. Det är alltså träningsbyxor med en ficka på sidan. Så bra när man är ute och går och kunna lägga telefonen i eller när man spelar padel. Men de fanns som sagt inte…så trist.

När jag hämtat upp Roxie, lämnat en grej hos syster kom jag äntligen hem. Jag packade upp och sen dröjde det inte så länge förrän jag gick och la mig. Var ganska trött.

Albin hade kopplat på värmen igen för det var riktigt kallt i huset, så får vi vara med och stänga av om det blir för varmt. Vi har som sagt inte hittat någon som kan hjälpa oss att få ordning på värmen än.
Sen passade han på att byta filter.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 43/84
Nästa inlägg Dag 45/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *