Då var det måndag igen och det betyder dels jobb såklart men också att jag och Albin har invägning.
Jag hade gått upp 100g från igår så totalt ligger jag på -11,3kg just nu och Albin han bara rasar i vikt, -7,8kg har han gått ner nu. Så himla imponerad!!

Jag har hade en strulig dag på jobbet men det ordnade upp sig innan jag slutade vilket var skönt för imorgon är jag ledig.
Efter jobbet åkte jag hem, lagade mat och sen var det dags för kurs med Roxie igen. Jag och Roxie tog en promenad först och Albin plockade upp oss på vägen. Idag på kursen så började vi med apportering. Roxie kan plocka upp saker och ge dem till mig så lite förkunskap hade vi men hon behöver ha lite stadga i själva greppet och hållandet så det måste vi öva på. Albin hade gjort vår apporteringsbock så vi behövde inte köpa någon (se bild). Den vart superfin, och han gjorde dessutom 2st.
När vi åkte hem lämnade vi av Roxie hos mina föräldrar för imorgon ska jag på roadtripp och Albin kan ju inte ut och gå om det blir under 5 grader eller om det regnar så det var bäst för Roxie att få vara hos min pappa. Mamma ska med mig på roadtrippen.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 42/84 – Halvvägs
Nästa inlägg Dag 44/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *