Idag är vi halvvägs på får utmaning och i och med detta hade jag invägning i vår fb-grupp. Jag har på 6 veckor gått ner 11,4kg. Vilket är kanon!

Idag tog jag med mina föräldrar till Karlslund för en promenad, det blev ungefär 6,5km. Jättefin dag med sol.
När jag kom hem så blev det gräsklippning (hade en del kvar sen förra helgen) men blev inte riktigt klar och så blev det även ett gympass hemma idag men det gick bra det med. Så länge det inte är marklyft på schemat så kan jag nog göra ganska mycket hemma. Bänkpress är också lite svårt då jag inte har så mycket vikter hemma, man börjar ju bli stark…haha.

Albin har varit hemma och plockat lite i vedboden och hittat plats för skottkärrorna så de slipper stå ute i vinter. De har stått i vedboden under sommaren men där behöver vi ju komma in nu när vi börjat elda.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 41/82 – Vila i frid David
Nästa inlägg Dag 43/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *