Idag hade jag en ledig dag och tog med mig Roxie till skogen, men innan dess så skjutsade vi husse till jobbet. Sen åkte vi till Mogetorp (mellan Frövi-rondellen och Nora-korset) för att går en rundslinga på 9km runt Amoberget. Jag hade läst någonstans att den var 9km iallafall. Och eftersom jag hade en tid att passa så var jag lite osäker på att jag skulle hinna. Jag räknade ut att jag hade 3h på mig så så jag ställde en timer på 1,5h och när den ringde så var jag tvungen att ha kommit mer än hälften annars skulle jag vända och gå tillbaka samma väg. Vi hade kommit nästan 6km när den ringde och jag hade dessutom genat på ett ställe och sparade säkert 1km. Så det här var ju lungt tänkte jag.
Men när jag hade gått 9km så var jag fortfarande inte framme…..skickade då till Albin att jag skulle bli lite sen. När jag väl kom i mål så hade vi gått 13,52km. Och jag var nog ca 20min sen till Albin. Men jag hade ju hoppats på att stanna och köpt lunch på vägen hem men det hann jag ju inte nu.
MEN….det var en väldigt trevlig tur, lite jobbigt så klart eftersom vi skulle upp på ett berg.

När jag hämtat Albin blev det en sväng till Marieberg för att köpa en present, vi visste vad vi skulle köpa så det var bara in och sen ut.
Men just när vi skulle betala så ringde Albins telefon. Det var försäkringskassan. De hade fått in Albins nya sjukintyg där det stod att han bara skulle vara 75% sjukskriven istället för 100%. Då visade det sig att Albins handläggare inte gjort någon notering på deras senaste samtal så hon som ringde visste inte att Albin börjat jobba. Bra kommunikation!
Men nu vet de det och allt var okej.

Innan vi åkte hem så blev det en sväng till Odensbacken för att hämta ut ett paket och sen har vi bara slöat. Roxie har varit trött efter dagens promenad, jag med för den delen. Känns i fötterna.
Men nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 44/84
Nästa inlägg Dag 46/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *