Dagen började med frukost och sen gymmet. Ett riktigt grisigt benpass som avslutades 15 min HIIT. Efter det var jag tvungen att åka och handla. Det ekade tomt i kylskåpet här hemma. Medan jag var och handlade så var Roxie och Albin ute på en promenad. Jag körde förbi dem när jag kom hem, de tänkte nog att jag skulle plocka upp dem men jag hade handlat upp hela affären så de fick inte plats. Men jag packade in kyl-och frysvarorna och sen gick jag och mötte dem.
När jag kom hem åt vi lunch och sen var det det dags för gräsklippning. Dock så gick åkgräsklipparen sönder igår då Albin tänkte klippa gräset. Så nu var det ”gå-gräsklipparen” som gällde. Och vi har ju en sån liten trädgård…det tog 2h 10 min att klippa baksidan. Jag får ta framsidan imorgon.
Så här såg min ”gräsklippar-promenad” ut….haha.

Sen kom Anna och Agnes ut på middag och jag och Anna tog en promenad med Roxie i Sportstugan efteråt.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 19/84 – Grattis Ing-Marie
Nästa inlägg Dag 21/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *