Idag vaknade jag ”sent”. Klockan var nog 05:40. Brukar oftast vakna runt 4-5. Jag är så dålig på att ta sovmorgon.
Jag började att förbereda dagens lunch som bestod av kycklingsallad med bulgur.
Sen gjorde jag en lite lyxigare frukost som bestod av en ”pannkaka gjord på ägg, banan och havregryn och till det lite vaniljkvarg och bär. Den var väldigt mättande..

Albin åkte ut och fiskade idag med grannen Ingvar. De hade en härlig dag men det var lite segt fiske. Albin fick med sig 3 abborrar hem. Jag och Roxie åkte till mina föräldrar och fortsatte hjälpa dem bli klara med tujahäcken. Det var lite frisering kvar. Sen åkte vi vidare till Odenvallen för att kolla på lite fotboll. Roxie skötte sig jättebra.

Väl hemma sen så var det dags att klippa gräset på framsidan. Det tog inte lika lång tid som igår när jag klippte baksidan men det blev lite motion ändå.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 20/84
Nästa inlägg Dag 22/84 – Jobb, vaccin, hundkurs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *