Idag fyller min mamma år och hon går i pension så det firade vi såklart med både presenter och smörgåstårta!
Ett stort GRATTIS!!!
Smörgåstårta…..ja det blev ju inget med det för min del. Jag hade med mig min matlåda och höll mig till den. Och det kändes inte så jobbigt. Dock så såg smörgåstårtan väldigt god ut och alla sa att den var väldigt god.
Sen senare blev det fika också….tårta och kakor. Det blev inget med det heller för min del, istället hade jag med en proteinbar och äpple som jag delade i bitar. Dock blev jag väldigt mätt då dessa två mål kom lite för tätt än jag var van vid.
Roxie var med på kalaset och hon skötte sig ypperligt med tanke på att det blev lite stojigt. Syrran har ju två barn 😉

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 18/84
Nästa inlägg Dag 20/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *