Om det regnade lite igår så har det regnat betydligt mer idag. Men det sprack upp på eftermiddagen som tur var. Jag och Roxie åkte till Kumla efter jobbet och gick en promenad med mina föräldrar. Efter det så passade de Roxie lite så jag kunde träna. Det blev bröst och lite armar idag. Provade att träna på kvällen runt sju idag och det var ganska mycket folk i början men det gick smidigt ändå. Jag kunde träna det jag ville utan att behöva vänta så det var okej.

Albin var hemma för Färjestad spelade och de vann med 4-0 över Linköping. Eftersom det inte blivit någon promenad för Albin idag så gick han lite på löpbandet istället. Man får hitta lösningar som funkar. Eftersom han inte kan gå med syrgas-apparaten när det regnar och sen när det blir kallare kommer han inte kunna det då heller. Tror det var 5 grader som var gränsen. Då är det ju bra att kunna gå på löpbandet.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 17/84
Nästa inlägg Dag 19/84 – Grattis Ing-Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *