Början på veckan var rätt lugn, hade inte så mycket i bokat. Ingen hundkurs till expempel. Det brukar vi ju annars ha 🙂

På torsdagen flexade jag lite på jobbet så jag kunde sluta lite tidigare för vi hade bokat in en dejt med familjen Hagberg/Nyman på Sörön. Jag hade varit där en liten sväng i måndags för att kolla läget, ifall det hade kommit några blommor. Det hade det. Det var ganska mycket blåsippor och vitsipporna var på gång de med. Efter en liten vandring satte vi oss ner och fikade. Vi vart bjudna på korv med bröd. Riktigt mumsigt och trevligt var det. Det får vi göra om fler gånger.

På fredagen hade Albin bastuavslutning och jag åkte iväg till Kumla och tog en kvällspromenad med mamma. Det blev även en sväng till gymmet efteråt och det var lagom med folk där då. Gillar när det nästan är tomt.

På lördagen var det arbetsplatsträff vid båthamnen i Tunäs. Jag tänkte då att jag och Roxie skulle gå dit.  Jag visste inte hur långt det var eller hur lång tid det skulle ta. Men det var 15km och tog 3,5h för mig och Roxie att gå dit.
Efter promenaden så åkte vi bil hem och vilade lite sen blev det en liten shopping tur och dagen avslutade vi med premiärgrillning. Såå gott!!!

Idag var det dags för Öppet hus på Tassa rätt och vi skulle boka in höstens kurser. Det fanns en del nyheter och detta blev inbokat:
* Engagemang och belöningsteknik
* Rallylydnad nybörjarkurs
* Kantarellsök
* Trickskurs 2
Så det blir en spännande höst. Rallylydnad nybörjarkurs har vi redan gått en gång fast då var det en heldag och det blev lite mycket att ta in. Så jag känner att vi får gå om den istället för att gå på fortsättningskursen.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Kalas
Nästa inlägg Personspår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *