Sista dagen på veckan. Det har varit en vilodag för mig.
På förmiddagen åkte jag och handlade inför nästa vecka och efter lunch tog jag med mig systersonen på bio, vi såg smygpremiären på Paw Patrol. William var helnöjd, som även fick popcorn och godis till filmen och efteråt köpte vi Happy meal på McDonalds.

Jag åt en tidig lunch idag då bion redan var 12:40 så när jag kom hem var jag vrålhungrig. Så vi käkade ganska direkt och sen blev det matlagning resten av kvällen. Men nu är matlådorna för hela veckan fixade, så skönt! Hoppas de går att äta nu bara 😉

Imorgon bitti blir det vägning för att se hur det har gått i veckan.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 6/84
Nästa inlägg Dag 8/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *