Då har det gått en vecka nu på vår 84-dagars utmaning. Resultatet på första veckan blev -3kg för både mig och Albin. Albin kör bara kosten medan jag följer ett träningsprogram också. Så först tänker jag ju såklart att jag som har så många fler kg än Albin att gå ner, varför går jag inte ner mer än Albin eftersom jag tränar också. Men man är väl olika och 3kg på en vecka är ju inte dåligt alls. Så vi är nöjda.

Albin hade ingen bra start på morgonen. Han gick upp tidigt för att åka ta blodprov på fastande mage på vårdcentralen i Odensbacken. När han kommer dit så möts han av en skylt där det står att från och med v. 25 så är det tidsbokning. Det är bara det att så har det inte stått förut utan då stod det mellan v.25 och 35 är det tidsbokning. Se ”bildbevis” nedan. När han pratar med de i kassan så säger de att den informationen har de gått ut med och Albin frågar vart då? Svaret han får är på hemsidan och det vi kan se då är att det står inget typ: Ändring ang. provtagningar eller liknande utan de har bara tagit bort texten drop-in. Så Albin applåderade och sa ”Bra service!”
Sen när Albin går in sen och bokar en tid så är man tvungen att skriva anledningen till att man bokar tid för provtagning så skriver han ”Anledningen till att jag bokar är för att ni inte erbjuder drop-in längre!”. Haha….kanske inte riktigt är det de vill att han skriver. Men Albin var för trött och irriterad 😉


Matlådorna för veckan var mycket goda så det var ju skönt att det blev bra, jobbigt läge annars då jag gjort 28 matlådor 🙂
Idag kompade jag ut från jobbet vid 11, dels var jag så trött och sen så var det ganska lite på jobbet idag så då tänkte jag att jag frågar om det går bra att bara jobba halva dagen och det gick bra. Så efter lunchen så blundade jag lite grann i fåtöljen innan det var dags att bege sig till gymmet. Idag var det bröst och armar. Men har sjukt mycket träningsvärk från förra ben-passet.

När jag kom hem blev det lite mat igen och sen en promenad med Roxie igen. Vi åkte till Sportstugan typ fast vi gick inte elljusspåret utan en annan liten runda. Albin var också med. Men innan vi kunde åka till Sportstugan var vi tvungna att ta bort vänster framdäck på bilen för att plocka bort en sten som fastnat. Usch vad det låter när en sten har fastnat i hjulet.

Nu blir det dusch och sen natti natti.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag7/84
Nästa inlägg Dag 9/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *