Idag kunde Albin iallafall ta blodprovet då han bokade tid igår. Så det var ju bra.
För mig var det en dag på kontoret och efteråt var jag till Granngården för att köpa lite Laxolja och hundmat till Roxie (Glömde dock kolla hur mycket kattmat vi hade och det visade sig vara slut när vi kom hem så det blir ett besök till dit senare i veckan).
Sen begav jag mig till Anna där Albin och Roxie redan var för lite häng med Agnes. Jag och Roxie tog en liten promenad oxå. Sen blev det lite sällskapspel och mys framför tvn.

Så ingen träning idag, men kosten följs fortfarande till punkt och pricka. Och jag tycker det går bra.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 8/84
Nästa inlägg Dag 10/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *