Kontoret idag igen för mig, där jag verkligen hade fullt upp med mycket strul i början. Men nästan allt ordnade upp sig i slutet som tur var.

Albin var iväg och skulle köpa vinterdäck till nya bilen då det inte följde med några. Han hittade några som var nya till ett bra pris. Men när han kom dit så upptäckte han att han inte hade plånboken med sig. Men försäljaren erbjöd sig att komma hem med däcken till oss imorgon så kunde vi betala då. Det tackade Albin så klart inte nej till. Så det blir ett par dubbfria 17 tummare. Vi har aldrig haft dubbfria förut så vi tänkte att vi skulle testa och se om det fungerar bra för oss.

När jag slutade jobbet hämtade jag ut lite paket och så blev det ett besök på gymmet. Nästan ingen där när jag kom men sen kom det ett par ungdomar som så klart tog skivstången som jag behövde. Och jag tänkte jag får köra allt annat jag hade på programmet och ta skivstången sist. Men de höll på länge eller man måste ju sitta och prata också ”såklart” så det tar ju tid. Tillslut gav jag upp och skulle gå och då blev de precis klara så jag kunde köra min sista övning iaf.
Jag går på Djupadalsbadet i Kumla och det är ett ganska litet gym. Där det ofta bara finns en av varje grej som t.ex skivstången för marklyft. Och det är ganska lite folk som tränar varje gång jag är där. Och det var det även denna gång men om man ska ha samma grejer så spelar det ingen roll hur lite folk det är. Så det är nackdelen med ett litet gym. Förut hade jag på Friskis och de hade flera skivstänger.

Asså denna vecka har jag verkligen lyckats med matlådorna. De är så goda!! Men det börjar bli dags att klura på nästa veckas matlådor…

Jag väger mig varje dag för att se hur det går upp och ner, tänker att det ska bli kul att se sen efteråt. Jag för ju även mat- och träningsdagbok så jag vet ju vilka dagar jag har tränat och vad jag har ätit. Hittills har det stått minus på vågen varje dag förutom måndag, tisdag denna vecka. Då hade jag gått upp 0,1kg varje dag. Men det beror nog på att jag fick min mens.
Nu är jag på rätt spår igen idag stod det -0,3kg från igår 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 9/84
Nästa inlägg Dag 11/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *