Dagarna går fort, redan dag 11.
Hemmajobb idag och det innebär att det blir en förmiddagspromenad med Roxie och Albin.
Och så fick vi däcken hemlevererade, de var riktigt snygga och STORA.

Albin hade dejt med sin kurator idag och på vägen uträttade han några ärenden som t.ex köpa kattmaten jag glömde i tisdags och så köpte han en mobilhållare till bilen som vi hoppas ska bli bra.
Jag och Roxie tog en promenad när jag slutade jobbet. Vi tar det lite lugnt med hennes tass fortfarande och går gärna på mjukt underlag men nu gick vi 3km på grusväg och det gick bra.

Sen håller vi på (Albin mest, jag försöker hänga med men det är lite rörigt) med värmen här hemma. Den är ju avstängd då allt är trasigt typ och vi försöker hitta en ny lösning. Men det går sådär. Det har varit några här och tittat och vi skulle få offerter. Men vi har fått ringt och påmint och den ena har glömt bort oss och den andra hade inte tid i år och den tredje har vi inte hört något från alls.
Så nu håller vi på att kolla lite andra lösningar. Albin ringde till ett företag idag men de trodde att deras grejer var för klena för vårt hus. Men de rekommenderade ett annat företag som vi får kika på.
Men det börjar bli lite stressigt eftersom vintern närmar sig…

Det regnade hela kvällen så vi hamnade i framför TV:n. Och jag körde lite markeringsträning med Roxie i några omgångar. Till kvällsmål blev det halloumi och lite tomater. Har så mycket tomat just nu så det lär bli kvällsmålet resten av veckan 😉

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 10/84
Nästa inlägg Dag 12/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *