Idag var det dags för gym igen. Och det var ett benpass som stod på schemat. Strax efter 9 mötte jag upp min far på gymmet eller han var redan igång när jag kom. Helt slut blev jag och jag vet inte hur jag ska ta mig upp ur sängen imorgon…..eller sätta mig på typ toaletten kommer nog bli spännande.
När jag kom hem så blev det en liten promenad med Albin och Roxie och sen kom Anna och Agnes ut på lite lunch. De hade varit hos grannarna och plockat majs. Och idag hände det grejer i byn….massor med folk. Dels så var det majsplockning hos ”Harryssons majs” sen hade ”Ladulux” öppet där man kunde köpa ljus, ”Emmas butik” var öppen som vanligt på lördagar. Sen var det någon MC-grej hos några andra grannar. Plus att ”Gammaldags grönt” som ligger i Höre oxå hade öppet, de odlar och säljer grönsaker.
Så det var fullt upp i byn idag, jättekul när det händer något 🙂

Sen blev det en tur till tippen för vår del innan det var dags för Albin att bänka sig i soffan för att se Hockeypremiären mellan Växjö-Färjestad där Färjestad stod som segrare efter förlängning.
Jag kände att jag inte ville kolla på hockey idag så jag tog en långpromenad på ca 1h 40min i skogen. Så skönt. Tyvärr kunde inte Roxie följa med pga tassen men när jag kom hem och vi ätit så blev det en promenad med henne och Albin. Så idag blev det över 20 000 steg för min del 🙂

Nu har jag skrivit en inköpslista tills imorgon. Ganska skönt med planering. Hoppas det kommer hålla i sig även efter denna utmaning 😉

Och även idag tycker jag att det har gått bra. Känner mig inte lika hungrig längre som jag gjorde i början så det är skönt.

Just det idag fick vi även besök av en gammal klasskamrat till mig som hade varit uppe i skogen och plockat blåbär. När hon var på väg hem körde hon förbi oss och såg att jag var ute så då stannade hon till. Vilket var helt rätt!!!
Jag har nog inte träffat henne på…..ja jag vet inte när det var sist. Så det var kul att se henne och prata lite. Tack för besöket Pirran!

Nu blir det en välbehövlig dusch och sedan säger jag godnatt. Roxie har redan lagt sig men jag ska försöka få ut henne och kissa innan jag lägger mig.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 5/84
Nästa inlägg Dag7/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *