Idag har jag börjat klura på nästa veckans middagar. Jag har ju ett schema som vi ska gå efter men på luncherna och middagarna så står det endast vilka råvaror man kan använda så man får tänka till lite.
Så nästa vecka (eller jag lagar det i helgen) så blir det nog lite köttfärs till lunch och en soppa till middag.
Vi kör nog en vecka till med bara två olika matlådor så får vi se sen. Men det är ganska smidigt ändå. Funderar på att variera frukosten lite med kvarg dagarna jag är på kontoret och havregrynsgröt när jag är hemma. Vi får se hur det blir.

Idag blev det ingen gymträning utan när jag slutade jobbet så drog jag till systeryster och för en liten promenad med henne och Daisy. Roxie fick var hemma pga tassen. Det blev en liten promenad på drygt 5km i skapligt tempo. Märkte ganska fort att jag var felklädd. Svarta långa byxor och en svart långärmad. Det blev ganska varmt.
Innan jag åkte hem så blev det lite fotboll med William också. Han hade väntat så medan vi var på promenad. Så det var ju klart att jag kunde stanna en liten stund.

När jag kom hem var det dags för middag och sen som vanligt en liten promenad med Roxie innan vi tog kväll.

Idag fick Albin ett mejl från en av de som vi begärt in offerter på för att fixa vår panna eller byta ut den till något annat. Tyvärr så kommer de inte ha tid i år att hjälpa oss för de har så mycket. De ska ringa oss på måndag så får vi se var vi hamnar. Det är deras lösning som vi har varit mest sugna på så vi får se hur vi går vidare på bästa sett nu? Vi behöver ju värme till vintern…

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 4/84
Nästa inlägg Dag 6/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *