Idag var det jobb på kontoret så jag packade med mig frukosten och lunchen. Det går åt mycket bär nu men som tur är frysen full med både hallon, björnbär och blåbär.
Idag skulle kollegorna ut och käka på lunchen men jag tackade nej, dels på grund av kostschemat men den största anledningen är ju att det blir så mycket folk runt lunch. Så jag tog min matlåda och satte mig i lunchrummet. Där hade de möblerat om. Tydligen så tycker de att det är den 29/9 idag (då alla restriktioner hävs) och inte om 20 dagar. Så istället för avstånd mellan borden så har de tryckt ihop allt igen. SUCK! Hade inte klagat om det nu var den 29/9 för det är ju som det är då, inget jag kan göra åt. Men att skita i allt redan nu!!! Det blir jag lite irriterad på!

Efter jobbet blev det en sväng till gymmet. Idag var det mycket axlar så det lär kännas imorgon. Igår var det ben och rumpa så det känns idag kan jag säga.
Var typ själv på gymmet till en början så det var skönt, kunde man använda vad man ville. I måndags när jag var där så var det en övning jag fick hoppa över pga att det inte blev ledigt.
Det blev ett HIIT-pass idag med men på Crosstrainern istället för stakmaskinen. Om man är dyngsur och även en svettpöl på golvet så har man nog tagit i iallafall.

Väl hemma sen så blev det mat och promenad med Roxie. Trampdynan har inte riktigt läkt en så vi kör fortfarande strumpa på och korta promenader. Sen har hon tratt på nätterna och även dagtid när hon inte har strumpa.
Roxie och jag körde även lite markeringsträning idag. Fina markeringar som avslutades med ett par enkla sök på stor kong. Det blir mer träning på det imorgon.

Tycker att det går bra med kosten och träningen hittills. Även Albin tycker att det går bra så vi kämpar på!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 3/84
Nästa inlägg Dag 5/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *