Idag var det jobb på kontoret. Jag vaknade 1h före klockan, surt. Jag var även kissnödig så jag var tvungen att gå upp….klockan var 4. Så jag klev upp. Tog min medicin och började packa iordning jobbsakerna och träningssakerna.
För att inte väcka Albin så hade jag lagt fram kläderna utanför sovrummet men jag tror han vaknade ändå när jag skulle försöka få på Roxie hennes strumpa för att kunna gå ut och gå lite. Hon är ju väldigt rädd om sina tassar och kan låta lite när man håller på. Så därför tror jag att han vaknade 😉

Åt en ”för-frukost” innan jag åkte bestående av 2st ägg. Kvargen och bären tog jag med till jobbet. Det måste gå några timmar efter jag har tagit min medicin innan jag kan äta mjölkprodukter.

Efter jobbet var det dags för veckans andra gympass. Ben stod på schemat och jag kan säga att Bulgarian split är sjukt jobbigt. Men det blev även lite knäböj och marklyft. Träningspasset avslutades med 15 min intervall på en stakmaskin och det……var superjobbigt. Svetten bara sprutade.

När jag kom hem så var det väldigt skönt att det bara var att plocka ut en matlåda ur kylskåpet.

Albin började dagen med att åka och plocka upp pappa som lämnat in bilen för en rekond. Sen tog de en gemensam frukost på Bullvivan (och ja Albin frångick kostschemat lite men det är okej) innan det var dags för Albin att göra ett Lungfunktionstest (Spirometri).
Det blev han så klart väldigt trött utav så fram tills dess att jag kom hem efter jobb och träning så vilade han. Men medans jag tog en promenad med Roxie så bestämde han sig för att klippa gräset.

Så nu är det snart dags för dagens sista mål mat. Och det blir lite riskakor med jordnötssmör.
Hittills har jag varit hungrig konstant men det är bara att bita ihop.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 2/84
Nästa inlägg Dag 4/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *