Idag har jag jobbat hemma (det gjorde jag visserligen igår också) och kostschemat har vi följt till punkt och pricka.
Det blev som vanligt en promenad med Albin och Roxie innan lunchen och även en efter jobbet. Fast då åkte vi till Sportstugan i Sandvad. Tyckte att Roxies tass såg bra ut (om jag missat att skriva det så har hon lite problem med en trampdyna) så hon fick vara utan strumpa när vi gick. Men när vi kom hem så såg jag att hon hade ont och hon hade varit lite grinig. Och när jag kollade på tassen så var det en annan trampdyna som var skadad. Bara att fortsätta med strumpa när hon är ute och smörja tassarna.

Inget gym idag utan vilodag och bara fokus att följa kostschemat.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Vila i frid
Nästa inlägg Dag 3/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *