Nu har vi varit dåliga på att uppdatera här igen, skärpning!
Men å andra sidan händer det ju inte jättemycket.
Istället för att blicka tillbaka alltför mycket så kommer jag istället för att skriva en sammanfattning lägga upp lite blandade bilder i slutet på detta inlägg. Bilder från förra inlägget och fram tills idag.

Hur står det till i Köpstakroken då?
Jo det har väl varit lite tråkigt den senaste veckan. Albin har varit väldigt trött och vi undrar såklart vad det beror på. Förra veckan (onsdag) så började han känna sig tröttare än vanligt och gick och la sig ganska tidigt. Morgonen efter sov han länge och tror han kom upp vid 10-10:30. Sen var han vaken tills efter lunch iaf (men satt/låg bara i soffan) sen gick han och la sig igen. Så i torsdags kan man säga att han sov nästan hela dagen. På fredagen ringde han sjukhuset för att fråga lite om varför han kände som han gjorde och om det var pga den nya blodtrycksmedicinen han fick för 2,5 vecka sen. Men det trodde de inte men det hela slutade med att han ändå skulle sluta med den och sedan ta prover på måndagen. Proverna visade inget konstigt vad vi kunde se och ingen från sjukhuset har ringt. Idag är han fortfarande trött men han tror ändå att det är bättre. Vi får se vad som händer…

Vi upptäckte en furunkel på Roxie idag igen. Det var inte så länge sen sist, den 18 juni hade hon en. Men det är inte ovanligt att det kommer i 2 omgångar. Den vänstra bilden är den förra och den högra är från idag. Den sitter lite sämre till nu då det är svårare att komma åt och göra rent/smörja. Så nu blir det tratt några dagar igen.

Jag längtar efter semestern. Visserligen var jag ledig v.25 men jag fick mersmak. Albin tyckte det kändes som sommaren var slut eftersom jag skulle börja jobba igen 🙂 Men så är det ju inte och jag har nu 1,5 vecka kvar tills 4 veckor semester. Lite annat i år än förra året då jag bara tog ut 10 dagar på hela sommaren. Men då var vi ju i stort sett helt isolerade. Nu börjar det ju öppna upp lite igen dock så finns det ju fortfarande restriktioner att följa men man kan ju nu börja umgås med lite folk utanför sin innersta krets från och med 1 juli.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Fiskerapport
Nästa inlägg Grattis Daisy 1år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *