Denna helg tillbringade jag i Ullared tillsammans med Mamma, Linda och lille William. Vi åkte i lördags morse och kom fram nån gång runt lunch. Det var jättemycket folk. Vi brukar inte åka på en helg i normala fall men nu eftersom vi skaffat Roxie så kunde jag inte åka i veckan. Vi cirkulerade säkert i en halvtimme innan vi hittade parkering.
Det var inga problem med att ta sig in i varuhuset men väl inne var det sjukt mycket folk. Vi fick köa ganska länge när vi skulle betala. Vi sov kvar i Falkenberg och sen tog vi nya tag idag. Idag var det mindre folk så det var lite skönare att ta sig fram. Dock var det inte bra att gå på Ullared i 2 dagar. Blev ganska dyrt.

Men julklapparna blev nästan klara och så handlade jag en hel del till Roxie 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Välkommen hem Roxie
Nästa inlägg Kalas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *