Ska ni äta några semlor idag??
Det har jag och Albin tänkt göra, förhoppningsvis har Albin fixat det tills jag vaknar 

Igår målade vi klart i datarummet, så vi kanske börjar möblera det idag. Det vore skönt att få iordning det. Ska nog åka upp till skogen med Alice en stund också. Jag har världens värk i mina lår. Vi har haft två tuffa träningar två dagar efter varandra och det har blivit en del övningar för låren. Men det går nog över snart.

Funderar kanske på att gå på bio till helgen? Är det någon som har sett ”Se upp för dårarna”??? Skriv gärna i gästboken vad ni tyckte om filmen! Eller har ni något annat filmtips att rekomendera?

Nu måste jag fortsätta jobba, så jag kommer hem nån gång!
Ha det bra!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Måndag!
Nästa inlägg Datarummet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *