I dag var det svinkallt -17. Det blev inga långpromenader direkt. Det är ju kallt både för mig och Roxie. Och Albin håller sig inne. Det blev lite padel för mig idag men jag hade tagit fel på tiden. Jag hade skrivit upp kl. 18 i almanackan men vi skulle tydligen börja 17:30. Så tråkigt att vara sen, jag brukar ju vara tidig så det är verkligen inte jag att komma sent. 15 min försent kom jag och det var en himla tur att vi hade ett 90min pass idag.

Jag kommer från och med denna vecka jobba hemifrån ett par, tre gånger i veckan. Smittspridningen ökar och vi vill vara försiktiga.
Albin kommer fortsätta jobba sina 25% på jobbet men äter lunch efter alla andra.
De är väldigt förstående på mitt jobb så det känns jättebra. Jag vill ju såklart vara på jobbet så mycket som möjligt men ibland måste man prioritera och prioriteringen är ju inte så svår. Viktigast är ju så klart att Albin håller sig frisk.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Städdag, julmarknad/loppis
Nästa inlägg Julen närmar sig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *