Igår städade vi hela huset, vilket var välbehövligt. Jag vill inte plocka upp några julgrejer innan det är gjort. Tanken var att vi skulle fått upp alla tomtar redan förra helgen men det hanns inte med. Vi råkade ju köpa en till ljusslinga som skulle upp och så skulle fågelbordet fram och så var det julbord….ja det hanns inte med helt enkelt.

Men igår blev det i alla fall städat så idag kunde vi plocka upp tomtarna. Alla har inte riktigt kommit på rätt plats än men snart så.
Tidigare idag så var vi iväg till Lilla grodans Loppis där det även var en liten julmarknad. Emma stod och sålde fina saker, vi köpte några julpåsar och inne på loppisen så hittade vi några tomtar.
Efteråt var meningen att vi skulle åka till Biltema och köpa lampor till ljusstakarna och en hundbädd och det gjorde vi men vi var tvungna att åka hem först och ta emot Hellofresh som vi ska testa nästa vecka.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Americano
Nästa inlägg Mer hemmajobb…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *