Oj, nu var det några dagar sen vi var inne här ser jag.
Vad har hänt sen sist…

Jo jag jobbar mer hemifrån nu eftersom smittan ökar. Albin jobbar sina 25% på jobbet men försöker hålla avstånd och äter lunch efter alla andra. Även jag har tagit bort ”gemensamma” raster på jobbet när jag är där.
Man vill ju vara lite försiktig innan man vet hur det blir med smittspridningen. Man ser ju hur det ser ut i t.ex England just nu. Där hade de ju största antalet smittade idag sen pandemins start.

Men jag fick ta min 3e dos vaccin igår så det känns bra. Det hann gå 8 månader sen dos 2. Har inte haft några biverkningar direkt mer en en varm och öm arm men det kan man ju leva med. Det blev Moderna denna gång, de andra två doserna jag fick var från Pfizer.

I måndags var jag på padelkurs. Det var så kul. Vi fick lära oss mer om nätspel och volley. Jag och Anna körde spelade även 1h innan kursen så man var rätt slut sen efteråt. Men det var superkul.

Vi har inte varit och kikat på ”The magic forest” inne i stan men jag hoppas vi kommer hinna med det. Det är ju lite lurigt med graderna ute eftersom Albin inte kan använda syrgasen när det är under 5 plusgrader. Men vi får se om vi kan få till ett besök. Det ser jättefint ut.

Men idag var det varmt, 7grader. Så Albin kunde följa med på kvällspromenaden. Det blev så klart ingen långpromenad. Han har ju även jobbat idag också och så har han ju inte gått på länge. Men vi åkte till Sportstugan för att slippa blåsten. När vi kom hem så fick Albin lägga sig och sova en stund medan jag lagade mat.

Men nu ska vi hoppa i säng, jobb dag hemifrån imorgon och så är det tydligen någon som fyller 40….

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Mer hemmajobb…
Nästa inlägg Maria 40år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *