Inatt fick Roxie sova i sängen…..och matte sover så bra då…..NOT!!!! Men vi tror att hon är skendräktig och hon beter sig lite konstigt så vi försöker bry oss om henne så mycket vi bara kan. Ett exempel på att hon beter sig konstigt är att när jag kom hem igår så vart hon ju superglad som hon brukar. Sen sprang hon till allrummet där hon väntade på mig och sen börjar hon hoppa och studsa och när jag frågar vad hon vill så springer hon in i sovrummet och lägger sig i sin bädd. Precis som om hon säger kom så går vi och lägger oss.

Idag blev det ett benpass efter jobbet. Sen hem och laga lite mat som vanligt. Albin har också jobbat idag och jag tror det gick bra.
Innan det blev mörkt så åkte vi iväg till Odensbacken för att hämta ut medicin till Albin och ta en liten promenad. När vi var klara hade det blivit mörkt. Men rutinerade som vi är när det gäller mörker så hade vi såklart reflexer på oss.
Sen blev det lite kvällsmål framför tvn och sen blev det faktiskt tidig läggdags för min del. Ibland känner man att man behöver lite sömn. Det blev typ bara 5,5h igår så ett par timmar extra idag gör inte så mycket.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 37/84
Nästa inlägg Dag 39/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *