Förra veckan blev det lite dåligt med träning på gym. Fick prioritera om lite och så kände jag mig ju lite nere ett par dagar.
Men idag var det dags igen. Så efter jobbet blev det ett överkropps-pass på ca 1h. Kändes gött och det var rätt lite folk.
Sen hem och fixa lite mat. Kvällspromenaden sen blev inne i Örebro. Jag och Roxie parkerade på ICA Maxi parkeringen vid Universitetet och sen gick vi lite drygt 4km. Det var ganska kallt ute, hade på mig lite för lite.

Albin var hemma och hejade fram Färjestad till Seger. Albins dag började med ett besök hos Möller Bil där de skulle kolla om det är något fel för det blir ett litet hack när det växlar upp från 3:an till 4:an ibland. Kanske kunde vara någon ventil som kärvade trodde de. Vi får kolla upp där vi köpte bilen för vi har garanti kvar där.
Sen tog han lite blodprov och svaren på dem kom under eftermiddagen och det visade att hans blodfetter (Triglyceriderna) fortsätter att sjunka så det är ju jättebra.
Sen har han även varit på Delplocken på skroten, där han hittade lite smått och gått. De kommer stänga snart så det gäller att passa på 😉 Han hittade bl.a en domkraft.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 36/84
Nästa inlägg Dag 38/42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *