Idag har det varit väldigt fint väder så vi tog en promenad inne i Örebro idag, jag Albin och Roxie. Vi parkerade vid slussen och gick längs med svartån till Naturens hus typ och sen tillbaka fast på andra sidan svartån. Riktigt skönt ute idag.

Annars gick dagen åt att rensa i garderoben. Bort med allt som är för stort, blev en säck till tippen och 5 vanliga påsar till Myrorna. Sen plockade jag även upp en del kläder som inte suttit så bra och har därför legat undanplockade. Så lite ”nytt” blev det i garderoben. Upptäckte dock att jag har väldigt mycket kläder sen också om man går ner några kg till. Det får ligga kvar så får vi se när det kan plockas fram. Men som sagt allt som var för stort det rensade jag bort.

Nu kanske ni tror att jag har gått ner massor men det har jag inte…men jag är en bra bit på väg i alla fall.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 34/84
Nästa inlägg Dag 36/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *