Idag tog jag ”sovmorgon”. Gick upp strax efter 7….haha, ja det är typ sovmorgon för att vara mig.
Det blev omelett till frukost idag. Kom på att jag hade en burk från tupperware som man kunde göra omelett i micron med. Det blir ju inte så bra i stekpannan tycker jag när man steker just ägg utan olja eller smör.
Innan lunch blev det en promenad med Anna och Roxie runt markaspåret. Jag har gått ganska många rundor i markaspåret nu senaste veckorna. Jag gillar att man får puls. Det är ju ganska kuperat så jag tycker det blir bra träning fast jag är ute och rastar Roxie.

Sen köpte jag med sallad hem till lunch. Och efter lunchen klippte jag ungefär halva gräsmattan, får ta andra halvan imorgon. Det tar ju som sagt lite tid med gå-gräsklipparen.
Albin har känt sig lite trött och har idag tagit det ganska lugnt, han åkte iväg och slängde lite kartonger och köpte morötter. Sen var det ju hockey idag så han kikade lite på den matchen.
Medan han kikade på hockey så fick jag feeling att rensa garderoben. Hann inte riktigt klart så det ska jag också fortsätta med imorgon.

Kvällen avslutades med en film…Suedi på Viaplay. Den var lite annorlunda men lite kul.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 33/84
Nästa inlägg Dag 35/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *