Jäkla skit, då har jag testas positivt för Covid-19. Det som inte fick hända hände.
Så tråkigt!
Jag tror jag fick det på nyårsafton då jag spelade padel. Jag vet en till som var med då som nu är hemma pga covid.
Men jag tyckte inte man var så nära varandra men det är det enda stället jag kan tänka mig att jag har fått det.
Jag började känna mig konstig på söndag kvällen och började fundera på om det var något på gång. Jag vågade inte sova brevid Albin i sängen utan gick ut till fotöljen och soffan och tillbringade natten där. På måndag morgon hade jag hosta och ont i halsen och kände mig inte i form så jag sjukanmälde mig. Och tog ett test på morgonen. Och idag nu på em fick jag svar att jag var positiv.
Vi har sen jag kände mig sjuk hållit avstånd till varandra och kommer naturligtvis fortsätta med det nu med och hoppas att Albin klarar sig.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Gott nytt år
Nästa inlägg Albin också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *