Första december idag, vilket innebar så klart att man var tvungen att se julkalendern. Den verkar rätt bra tycker jag nog av det lilla man sett. Innan jobbet åkte jag iväg till Kumla för att lämna Roxie hos mina föräldrar. Hon skulle få vara där medan vi jobbade så får hon lite sällskap. Albin jobbar inte så länge men ändå. Ibland måste hon få skämmas bort lite.

På jobbet får jag meddelande om att det är några som saknar en spelare till en padelmatch senare idag och det är ju svårt att tacka nej till det så det blev helt enkelt en match idag med.
Men först uträtta några ärenden på Marieberg….hämta ut medicin till Albin och köpa laddningsbara batterier och tösalt till Albins mormor. Sen hämta Roxie och sen iväg igen till padelmatchen. Idag var vi på Kumla Padel där hade jag inte varit innan men det var en trevlig hall.

Och när jag kom hem så hade älsklingen fixat mat.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Padel dag 2
Nästa inlägg Nosework

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *