Idag blev det en sväng till gymmet äntligen. Det var ganska mycket folk idag. Men jag kunde köra det jag tänkt i alla fall. Sen har jag anmält mig till en padelkurs idag. Jag ska gå den tillsammans med Anna och en kompis till henne. Det ska bli superkul att få lära sig lite. Jag gör säkert alla fel man kan göra….haha!

Hur går det för Albin då med jobb och allt. Ja det är lite tufft så klart att jobba. Det är ju inte mycket annat han orkar med de dagar han jobbar. Men han vill inte bara gå hemma utan han tycker det är kul på jobbet och valet blir därför inte så svårt. Lite jobb och snack med kollegor väger rätt tungt även om det är jobbigt.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 72/84
Nästa inlägg Dag 74/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *