Idag var det dags för 2:a omgången i Americanoturneringen: Novemberstegen
Denna gång gick det faktiskt riktigt bra och jag vann faktiskt denna omgång. Så kul!
Albin följde även med och kollade idag vilket jag tyckte var jättekul. Tror även att han tyckte det var lite kul.

Efter padeln uträttade vi några ärenden på Marieberg, det blev även ett stopp på ReSell där vi hittade några tomtar som fick följa med hem. Det blev säkert en 10st.

Efter Marieberg åkte vi hem till mina föräldrar där Roxie varit under förmiddagen. Jag duschade sen åkte vi in till stan med mina föräldrar för att fira pappa på farsdag. Tanken var att syrran m. familj skulle ha följt med men de var lite krassliga. Vi käkade på kinamuren och ganska tidigt för att slippa trängsel.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 69/84
Nästa inlägg Dag 71/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *