Idag gick jag upp tidigt, klockan 5 ringde klockan men jag vaknade redan straxt efter 4, hade försökt att lägga mig tidigt men det gick sådär.
Anledningen till att jag skulle gå upp tidigt var att kl. 06:00 så kom Maria hit för att vi sedan skulle åka vidare till Kilsmo och gå lite i skogen. Vi är som sagt lite rädda om Roxies tass fortfarande så vi försöker gå på mjukt underlag. Men det gick jättebra och det blev en promenad på 7km. Vi startade och slutade vid starten på Ringbergsledan (Solberga badet). Vi såg massor med hjortar både på vägen dit och sen under promenaden i skogen. Men vi såg även dessa söta kossor.

När vi kom hem så blev det frukost…..kvarg och granola. Och sen blev det faktiskt en tur till Marieberg med syster för att leta efter en present. Typ första gången jag åkte dit för att handla sen pandemin startade. Men vi gick inte runt i alla affärer utan vi hade några specifika affärer som vi skulle in i. Och det hela slutade faktiskt med att vi hittade och köpte det vi hade tänkt.
Efter den lilla shoppingturen åkte vi till vår kusin och hämtade lite pizzabottnar som jag hade beställt och det blev ju såklart en trevlig pratstund också.

Sen hem och äta lite. Och då hade Albin en liten överraskning som han hade fixat medan jag varit borta. Det kommer nog ett inlägg om den lite senare när den är helt klar med bättre bilder. Men det Albin hade gjort var en ”egendesignad manuell vedklyv”. Den var så fin och smart.

Lagom till maten (eller jag åt, vi hade inte riktigt synkat idag då jag istället för lunch åt mellanmål och nu när jag kom hem så var det dags att äta min lunch men den hade Albin redan ätit) så började hockeyn på tv. Men jag kände inte riktigt för att sitta och kolla så jag och Roxie åkte till skogen igen. Åt samma håll som i morse fast vi åkte lite längre och hamnade i Brevens. Där gick vi en runda på 6km och det gick jättebra med Roxies tass.Och när vi kom hem igen så var det typ dags att äta igen och vi satte även på ”sous viden” som ska stå på i 24h. Det ska bli ”pulled beef” så det ska bli spännande och se om det blir bra. Vi gned in köttet med en kryddblandning och så la vi även i morot, lök och vitlök i påsen tillsammans med köttet.

Sen blev det filmtajm, vi såg Godzilla vs Kong men jag hade lite svårt att hålla mig vaken på slutet. Jag är värdelös på att titta på film. Somnar oftast. Men vad jag såg så var den helt okej.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 12/84
Nästa inlägg Dag 14/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *