Då var sista dagen här på utmaningen vi haft.
Jag har trots inte superfokus sista veckorna gått ner ca 16kg.
Har dock mycket kvar men jag är supernöjd. Det är bara att fortsätta.

Idag skulle jag ha spelat padel för det var sista tillfället på Novemberstegen men jag kunde inte vara med så Anna hoppade in som ersättare. Och hon lyckades hålla efter så att jag vann hela turneringen. Superkul!!

Vad gjorde jag då? Jo jag, Albin, mina föräldrar och syster m. familj åkte på julbord, till Åkerby Herrgård utanför Nora. När vi kom fram så trodde jag att vi kommit fel för det var tomt på parkeringen och vi var kanske där 15min innan det skulle börja. Så jag ringde och kollade men vi hade kommit rätt. Det visade sig att det var bara vi och ett sällskap till på 4 personer så det var ju jättebra. Ingen trängsel allas liksom och det var inte mindre julbord bara för att vi var så få.
Det var ett helt okej julbord men tror ändå inte att vi kommer åka dit igen.

Och när vi kom hem så åkte jag och Roxie vidare till Odensbacken för där var det ljuspromenad runt kanalen. Så mysigt och fint.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 83/84
Nästa inlägg Padelkurs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *