Hemmajobb vilket innebär förmiddagspromenad och idag kunde inte Albin följa med eftersom det regnade. Då blev det en rask promenad på 3km.

Medan jag har jobbat så har Albin fått en del uträttat. Dels har han pratat med ett nytt företag ang. vår värme och mejlat alla våra uppgifter så nu ska de titta på detta så får vi se om deras grejer är något för oss. Sen har han även pratat med en som han mejlade redan i fredags så de ska också se om det kan vara något för oss. Vi håller tummarna och hoppas att någon kan hjälpa oss snart. Det börjar bli kallt.

Sen har han pratat med sin läkare. Hans blodfetter (triglyceriderna) såg bättre ut nu och det är säkert pga av vår kost som vi nu kört i 2 veckor. Lungtestet han gjorde förra veckan var väl ungefär som sist. Och Albin frågade om en tredje vaccinspruta och det skulle han kolla upp. Så vi håller tummarna.

När jag slutat jobbet åkte jag och Roxie och hämtade upp mamma och pappa för en härlig skogspromenad. Det blev en promenad på nästan 9km. Och medan jag gjorde det så hade Albin gjort klart träklubban som han påbörjade här om dagen. Den vart ju superfin som ni kan se på bilden ovan.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 15/84
Nästa inlägg Dag 17/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *