Semesterdag 2

Även denna morgon började med en morgonpromenad. Jag åkte till sportstugan pga mina skavsår. Där kan man ju typ gå av var som helst. Men det gick ganska bra så 3 varv (6km) blev det.
När jag kom hem blev det ett styrkepass med Albin. Vi kör ett litet kort med några armövningar, lite mage och så avslutar vi med några squats.

Sen begav vi oss till syster för lite mys och gos med lille William. Idag var han på ett riktigt bra humör den lille busen.

20160717_132405(0)

Innan vi åkte hem så blev det ett stopp inne i stan och vi gick på bio och såg Tarzan. Den var helt ok. Synd bara att det var några som inte visste hur man sköter sig på en bio. De var högjudda, sprang ut och in hela tiden.
Väl hemma sen så blev det inte så mycket mer. Vi planerade morgondagen, Albin fixade lite med moppen och jag försökte ta hand mina fötter.

Fredagen 2009-07-17

Idag ringde Olle och kollade läget. Han hade fått svar från röntgen av matstrupen och de såg bra ut. Levervärdena såg bättre ut men däremot var kreatinin värdet (njurar) lite högt så jag ska prova att ta bort en medicin. Och inte vilken som helst utan det är Sandimunet som jag får sluta med. Det är en avstötningsmedicin som hjälper till mot GVH så nu kan allt möjligt hända den kommande tiden. Det känns skönt att få sluta med den och jag hoppas att det går smärtfritt men det tror jag tyvärr inte att det kommer att göra. Men vi håller tummarna!

Fixar och donar

Imorse kom pappa och Lars-Inge hit för att hjälpa oss att ta ner vindskivorna. Det gick bra! Men vi var även tvungna att ta ner tv-antennen vilket gör att vi inte kan se på tv först dom nya vindskivorna är på plats. Detta ska ske på måndag.

Efter lunch kom Anna förbi, även Hannu och Ing-Marie har varit här och hjälpt till med målningen idag. Jag tror att klockan vart ca 8, halv 9:o innan vi gav upp för dagen.

Torkel har ett sår på baken/höften, vilket gör att han får vara inne med tratt på skallen, detta tycker han inte det minsta om. Men han kan ju inte låta bli att slicka på det hela tiden! Vi provade med tratten igår men då smet han ut. Detta vart början på en stor katt jakt. Han kunde ju fastna eftersom han hade tratten på sig… Efter ett tags jagande bland buskar och snår så sprang han in i en lada. Där kunde jag fånga honom med hjälp av fiske-håven, man nådde han inte riktigt annars. Stackaren var helt slut när vi väl fick tag på honom. Har aldrig sett en katt flåsa så mycket.

Nu ska jag duscha och hoppa i-säng. Känner mig frusen och febrig, men det är bara för att man är så trött! Måste komma i-säng snart så att jag får vila ryggen och fötterna lite. Det är nog dom som är värst för tillfället.