I morse släppte jag av Albin vid Centralstation i Örebro.
Han och ett gäng grabbar ska nämligen åka till Stockholm och gå på Sportfiskemässan. Han åker idag och kommer hem på söndag.

Själv så jobbar jag halvdag idag och ska passa på och ta en härlig promenad när jag kommer hem. Sen blir det nog en sväng till Marieberg med syster och mor.
Imorgon är det kalas och så måste jag plugga lite och sen träna massor med Roxie 🙂
Så jag får nog helgen att gå.

En sak angående träningen med Roxie, nu har det äntligen släppt. När vi övar bakdelskontroll så kan vi nu ta bort pallen 🙂 Sidled går också jättebra, ialla fall när hon ska följa med mig. När jag går emot henne så är det fortfarande lite knackigt men hon förstår ialla fall. Bara att finslipa lite.
Så nu kan vi börja ta upp apporteringen också så vi kan gå vidare med den också. Provade att hon ska hålla i apporteringspinnen och det funkade jättebra. Provade även att hon ska plocka upp den och lägga den i in hand. Funkade förvånansvärt bra, det har vi liksom knappt gjort förut.
Så just nu går det KANON bra med träningen.
Det som jag måste lägga tid på utomhus är att hon ska gå fint bredvid mig och det går bra utan störning men så fort störning kommer in så går det åt skogen.
Det är bara att ÖVA ÖVA ÖVA 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Knep och knåp steg 2
Nästa inlägg Dubbel födelsedag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *