Igår så var jag och hjärtat på bio, det känns som det var ett tag sedan sist. Vi såg den sista Fifty shades filmen och det var både biljakt och pang-pang så jag var rätt nöjd. Efter det åkte vi hem för att laga tacopaj till Mellon. Jag passade på att se över pimpelgrejerna under tiden till dagens klubbmästerskap.

Tävlingen gick av stapeln på Östersjön som ligger vid kårberg (skyllberg). Tävlingen startade klockan 10 och jag hade inte haft en känning och när klockan närmade sig 12.50 och det bara var 10 minuter kvar hade jag nästintill gett upp hoppet om att lyckas lura upp någon abborre. Men skam den som ger sig! Med 5 minuter tillgodo sög det tag i pirken och jag lyckades få upp en abborre på 335gram som tog mig hela vägen till silverplatsen! Ibland ska man ha tur 😉 Du hittar mer att läsa om dagen tävling längst ner på detta inlägg.

Angående pillerstrulet som rubriken antyder så gäller det återigen mina Jakavi tabletter… Känner verkligen av halveringen av dessa piller denna gång.. tar dom bara på mornarna nu och under veckan har jag mer eller mindre börjat må piss framåt eftermiddagen, kvällen och morgonen. Det känns dock bättre efter att man har tagit pillret på morgonen men kommer smygandes tillbaka när pillret slutar verka senare under dagen. Får även huvudvärk och den känns extra mycket när man hostar. Har även känslan att lungorna sakta med säkert börjar återgå mot som det var innan pillret… Det var ju ett jävla skit att njurarna skulle ställa till det när man äntligen kände lite hopp för lungorna… jaja.. bara att gilla läget vare sig man vill eller inte…

 

Resultat från dagens KM samt klubbfight

 

Föregående inlägg Röntgen
Nästa inlägg Kursavslutning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *