Denna vecka har Albin varit hemma från jobbet. Han mår bättre men är fortfarande väldigt trött. Imorgon är iallafall tanken att han ska i väg till jobbet.
I fredags firade vi att Albins andra födelsedag. Det var 12 år sen han gjorde benmärgstransplantationen så vi brukar säga att Albin 2.0 fyller år den 2/2.

Jag hade därför köpt lite smörgåstårta och mina föräldrar kom över på en fika. Vi hade även lilla William hemma hos oss. Han fick följa med moster hem från dagis idag då både mamma och pappa jobbade.

Och igår var vi på Jensens Böfhus och firade Albins systerdotter som fyllt 8 år. Det var trevligt, maten var för en gångs skull bra. Vi har inga bra erfarenheter därifrån tidigare. Men igår var det bra.
Sen blev det Mello i myskläder.

Idag var det lite segt att vakna till. Jag vaknade tidigt men det var ganska skönt att sitta under filten i soffan och titta på film.
Men vid lunch så ringde jag till mor och far och frågade om de vill med till Karslund och gå  lite, det ville de 🙂
Ungefär 8km gick vi och det var jätte härligt, lite kallt ibland när vinden låg på men annars jätteskönt. Många möten blev det och det är superbra träning för Roxie. Hade skapligt kontakt idag tyckte jag så jag är nöjd.

Medan jag var borta så fixade Albin med ”Skåpet” och snöslungan. Så han var också lite frusen när jag kom hem.
Nu har jag suttit lite med hemsidan och fyllt på med gamla inlägg så denna sida kommer så småningom bli komplett.
Men nu börjar jag få lite bråttom…. på med danskläderna och in till stan för att bugga!!!!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Nytt blodprov
Nästa inlägg Trickskurs & Sjukgymnast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *