Igår var det härligt ute. Jag och Roxie åkte in till Karslund för att gå lite. Inte i Karslundsspåret för där tänkte jag att de kanske gjort skidspår. Utan vi startade vid Karslunds ridskola och sicksackade oss runt lite här och där. Ett par timmar blev det för oss och 7,63km. Blev en del möten med både människor, hundar, bilar och hästar. En bra blandning och det gick bra tyckte jag. Inte helt felfritt men nästintill.
Det var så fint att gå där, riktigt mysigt. På rosta gärde spelades det fotboll på konstgräs och alldeles intill åktes det skidor. Så var det inte förr men nu är det ju ganska vanligt att spela fotboll utomhus på vintern när det finns så många konstgräsplaner.

Bestämde mig efter promenaden att hit åker vi imorgon också och testar en annan runda.

Innan vi åkte hem så handlade vi på vägen för att kunna göra lite tacos väl hemma sen.
Vi kollade även på filmen/dokumentären om Ronnie Peterson.

Vaknade kl. 8 idag. Kollade FB och Insta innan jag gick upp och såg då att det var ca 10 minusgrader hos några. Nej, nej, nej tänkte jag…. jag hade ju tänkt att ta en långpromenad med Roxie på morgonen. Det blev inget med det då våran termometer visade -10.8 grader.
Men gå ut med Roxie var jag ju tvungen att göra i alla fall. Passade på att ta in lite ved så vi kunde elda, samt satte på motorvärmaren på bilen eftersom Albin skulle iväg och pimpla på förmiddagen.

Kl. 11 åkte Albin iväg men kom hem ganska snart. Bromsen på bilen hade frysit fast. Så de fick ta Kents bil. Jag backade in bilen i garaget och när det fått tina upp så funkade handbromsen igen. Vilket var skönt.

Några timmar senare kom Albin hem med 1 abborre. Det hade inte nappat så mycket. Isen var mellan 6,5-10 cm och de hade haft det trevligt.

Nu alldeles strax ska jag göra mig i ordning för att åka in till stan för att bugga lite. Lite små nervöst då jag inte tyckte det gick så bra förra gången. Blir lite kaos i min hjärna när man ska bestämma själv vilka turer man ska göra och jag är inte supertydlig märker jag när jag ska göra vissa karuseller. Men men… det kanske ger sig efter lite övning. Har svårt att öva i veckorna bara 😉 Albin är inte så duktig på tjejstegen 🙂

 

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Privatträning
Nästa inlägg Info från Albins läkare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *